Romana Kulichová avatar
Romana Kulichová
04/01/2018 ☰
Já kořením nešetřím. Něco tam nasypu, ale zhruba 20 kuliček. Horší je to pak lovit z omáčky :)
See Translation
Michal Banik avatar
Michal Banik
04/01/2018 ☰
Chtel bych se zeptat ted jsem to varil poprve a moc to pali a nevim cim to mam zjemnit jinak parada lehlke a levne a ryhle dik za recept :)
See Translation
Romana Kulichová avatar
Romana Kulichová
04/01/2018 ☰
Nepoužil jste pálivou papriku?
See Translation
Michal Banik avatar
Michal Banik
04/01/2018 ☰
Vyndala ji sladkou a vyndala pepř :)
See Original
See Translation
Romana Kulichová avatar
Romana Kulichová
04/01/2018 ☰
Hledala jsem na netu jak stáhnout ostrost guláše. Já zkušenost nemám, ale přeposílám. Rada č1. Jelikoz jsem ale kucharinka,vim,ze palivost  stahne trosku mleko,ci smetana,kapla jsem tedy trosku mleka,coz jsem mela i tak v planu,trosku medu a hlavne pridala jsem i stavu z pulky citronu,coz je figl i napr.i Indii ;-) A zabralo !! ;-)
See Translation
Romana Kulichová avatar
Romana Kulichová
04/01/2018 ☰
Ráda č.2 Jedno jablko ostrouhat a nakrájet na čtvrtky, jednu bramboru nastrouhat. Každopádně pálivost se mi podařila srazit tak o 60-70%, takže se to dá teď i dokonce jíst.
See Translation
Michal Banik avatar
Michal Banik
04/01/2018 ☰
Dekuji :)
See Translation
Romana Kulichová avatar
Romana Kulichová
04/01/2018 ☰
Možná bych zkusila tu bramboru a nebo jablko, protože smetana nebo mléko už v omáčce, citron by šel taky, protože je tam zelí, které je kyselé, ale jestli se vám povedl a chutná akorát, že hodně pálí tak bych moc neexperimentovala, aby se nepokazil. Zkuste tu 🥔 nebo 🍎. Hodně úspěchů. Dejte vědět jestli se vám to povede :)
See Translation